Jobba med 5D Konsulterna

Vi söker Mätningstekniker/Mätningsingenjör

5D Konsulterna erbjuder konsulttjänster inom mätningsteknik för bygg, anläggning och infrastruktur. Vi söker nu en mätningstekniker eller mätningsingenjör för produktionsmätning i varierande mark- och anläggningsprojekt.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består främst av mätningstekniskt arbete inom anläggningsprojekt och innefattar bland annat fältarbete, databearbetning, modellering och framtagning av maskinstyrningsfiler. Du är en viktig del i projektet där dina mätningstekniska färdigheter, din sociala förmåga och karaktär är förutsättningar för att projektet ska lyckas.

  • Individuell kompetensbaserad lönesättning
  • Heltid
  • Placeringsorten är Bromma och tjänsten medför arbete inom hela regionen Mälardalen.
  • B-körkort krävs

Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning och några års erfarenhet av mätningstekniskt arbete inom mark- och anläggningsprojekt. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, är viktigt då tjänsten ställer höga krav på din kommunikationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker främst dig som arbetar strukturerat, är professionell och flexibel samt tar egna initiativ till att utvecklas i din roll hos oss.

Meriterande

  • Erfarenhet av arbete som konsult i stora infrastrukturprojekt
  • Erfarenhet av masshantering och mängdreglering
  • Behärskar programvaror såsom Topocad, Trimble Business Center och Gemini
  • Erfarenhet av Trimbles instrument S7, S9, SX12, R12i och digitalavvägare
  • Goda kunskaper i engelska

Mer om oss
5D Konsulterna består av mätningstekniker, mätningsingenjörer, arbetsledare och platschefer som arbetar tillsammans i många olika typer av projekt. Vår arbetsplats kännetecknas av en god gemenskap där möjligheter till individuell utveckling prioriteras.

5D Konsulterna är certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Så här rekryterar vi
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Ansökan skickas till hr@5d-konsulterna.se
Vi intervjuar löpande till denna tjänst. Vi ser fram emot att höra från dig.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder all kontakt från mediesäljare, rekryteringssajter, bemanningsföretag och liknande.